Тарас7 1 Опубліковано 21 листопада, 2023 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2023 Всім доброго. Вмерла АКПП 01n . Пассат б5 .afn. Стояла DMV. Якщо поставити EPV буде працювати? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
omdm 175 Опубліковано 21 листопада, 2023 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2023 Было бы желание. Один чудик в ЗИЛ движок вместе с коробкой от BMW впендюрил. И ничего. Всё получилось. Ездит. Радуется. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Тарас7 1 Опубліковано 21 листопада, 2023 Автор Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2023 А для чого писати всяку херню. Якщо не знаєш ,краще мовчи 27 хвилин назад, omdm сказав: Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
akpgaraz 65 Опубліковано 21 листопада, 2023 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2023 Поставь и поделись с народом результатом. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Тарас7 1 Опубліковано 21 листопада, 2023 Автор Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2023 Так бери і екперементуй краще ніж фігню всяку писати. volvomafia 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
krut 109 Опубліковано 21 листопада, 2023 Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2023 45 минут назад, Тарас7 сказал: А для чого писати всяку херню. Якщо не знаєш ,краще мовчи Перший день на форумі, і скільки гонору. Я думаю після цього допомоги чекати не варто. volvomafia 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Тарас7 1 Опубліковано 21 листопада, 2023 Автор Поділитися Опубліковано 21 листопада, 2023 4 хвилини назад, krut сказав: Перший день на форумі, і скільки гонору. Я думаю після цього допомоги чекати не варто. Це не гонор, просто не потрібно писати нісенітниці. Я запитав бо є така проблема, хто знає і хоче допомогти ,адекватно відповідає. А просто писати, забивати чат всякими дурницями , ДЛЯ ЧОГО? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення