MadGeneral 423 Опубліковано 1 листопада, 2020 Поділитися Опубліковано 1 листопада, 2020 Кабы на релюхах чел себе пукан не спалил. Регулировки то степени нагрева нет, защиты от к.з. нет. Датчик температуры мата не работает. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Russ25 0 Опубліковано 14 листопада, 2021 Поділитися Опубліковано 14 листопада, 2021 В 23.09.2020 в 10:28, borgir_kh сказал: Если Вас не затруднит, продублируйте пожалуйста в личку или на файлообненник внешний. Такое же кресло на б8 юса пытаюсь притулить Как же подключаю такие же сиденья с подогревом. Если можно, скиньте схему. Заранее спасибо!!! В 23.09.2020 в 10:28, borgir_kh сказал: Если Вас не затруднит, продублируйте пожалуйста в личку или на файлообненник внешний. Такое же кресло на б8 юса пытаюсь притулить Как же подключаю такие же сиденья с подогревом. Если можно, скиньте схему. Заранее спасибо!!! В 23.09.2020 в 10:28, borgir_kh сказал: Если Вас не затруднит, продублируйте пожалуйста в личку или на файлообненник внешний. Такое же кресло на б8 юса пытаюсь притулить Как же подключаю такие же сиденья с подогревом. Если можно, скиньте схему. Заранее спасибо!!! В 23.09.2020 в 10:28, borgir_kh сказал: Если Вас не затруднит, продублируйте пожалуйста в личку или на файлообненник внешний. Такое же кресло на б8 юса пытаюсь притулить Как же подключаю такие же сиденья с подогревом. Если можно, скиньте схему. Заранее спасибо!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
prommast 141 Опубліковано 25 березня, 2023 Автор Поділитися Опубліковано 25 березня, 2023 Привет! Я поставил 2йную кнопку и 2 реле, на одном реле цементный резистора поставил. Без контроля по температуре. По принципу ветилятора на радиаторе на лачетти Я то их ставил на газель. Да и признаюсь, сейчас я бы так не сделал, думал бы какой-то регулятор тока. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Vovis 0 Опубліковано 20 січня, 2024 Поділитися Опубліковано 20 січня, 2024 В 15.03.2019 в 15:59, Triumph76 сказал: Вот заводские схемы подогрев.rar Добрый день! Если не трудно можете продублировать схему... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
pavloyarema 0 Опубліковано 21 січня, 2024 Поділитися Опубліковано 21 січня, 2024 В 15.03.2019 в 14:59, Triumph76 сказал: Вот заводские схемы подогрев.rar Можете мне на почту послать схемы потому что здесь не открывается [email protected] Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти