carworker 464 Опубликовано 18 часов назад Поделиться Опубликовано 18 часов назад До вашої уваги. Моя версія "Power box" для китайських прогерів і не тільки. Наприклад популярні KESS3 & Flex мають захист але як що уважно придивитись до схемотехніки може і зависнути. Та і не витягують вони навантаження при подачі Vcc на деяких блоках. За китайські прилади можете не хвилюватись. Хай горять. І прикладів таких вже багато. Так отож. Ця версія передбачає підключення до окремого блока живлення з керуванням напругою та струмом. Я використовую безперебійний DC-DC down з автоматичною AC-DC. зарядкою зборки літія. То є перебоі зі світлом на процес не впливають. Та можна керувати напругою. Ще є версія з повним захистом строго комерційна. Ліворуч прилад який я зробив дуже давно та ім користуюсь. Праворуч модифікація версія лайт. Є плати з частковим захистом такі як на схемі та повним захистом комерційні. Все залежить від задач користувача та його обладнання. Звертайтесь як що треба. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Alpine ua 318 Опубликовано 6 часов назад Поделиться Опубликовано 6 часов назад Де можна таке придбати? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
carworker 464 Опубликовано 3 часа назад Автор Поделиться Опубликовано 3 часа назад Вітаю пане Михайло. Придбати можна у мене. Я розробник та виробник. Проста плата 1 канал частковий захист така як на світлині без дротів - 500гр. Як що до ней припаяти ще 2 діталюхи стане на 2 канала - 650гр. Модифікована плата що по схемі яку Ви бачили у топіку 800гр. Комерційна плата з повним захистом 1100. Готовий пристрій з повним захистом показометром з дротами та у АВС корпусі 1600. Ціни орієнтовно і на момент замовлення залежать за скільки я знайду комплектуючі. А це зараз дуже важко знайти щоб було якісне і дешеве. Вам як зробити? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти