vsvv 4 Опубликовано Суббота в 22:21 Поделиться Опубликовано Суббота в 22:21 Доброго часу доби, завалив блок EDC17C84 Рено Талісман 2017р. дизель, завалив при читанні в буті Ктагом, потім купив прошивку від подібного блоку, залив, блок піднявся, авто його бачить, але не знаю як його прив'язати, прошу допомоги знаючих людей. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
den5 231 Опубликовано Суббота в 22:34 Поделиться Опубликовано Суббота в 22:34 Не совсем понятно.... Ломастер 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
vsvv 4 Опубликовано Воскресенье в 07:34 Автор Поделиться Опубликовано Воскресенье в 07:34 Що саме не зрозуміло? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
carworker 460 Опубликовано Воскресенье в 07:53 Поделиться Опубликовано Воскресенье в 07:53 Як що блок чистий то Кліп та онлайн доступ Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
vsvv 4 Опубликовано Воскресенье в 07:56 Автор Поделиться Опубликовано Воскресенье в 07:56 Що ви маєте на увазі чистий, вірджін? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Dok 857 Опубликовано Воскресенье в 08:56 Поделиться Опубликовано Воскресенье в 08:56 Так, блок повинен бути Virgin, як що еепром теж втрачений. Потім онлайн привязка до авто. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
vsvv 4 Опубликовано Воскресенье в 09:36 Автор Поделиться Опубликовано Воскресенье в 09:36 Справа в тому що при читанні даних з блоку (вичитувалось для відключення єгр) епром виявився на половину порожнім, ідентів не було, я шукав будь який вихід, щоб підняти блок і знайшов фул від блоку EDC17C84. також від талісмана, залив і блок вийшов на звязок але імобілайзер активний. Тепер треба його привязати до авто, але я не знаю як зробити вірджін. Шукав де можна зробити по прошивці але нічого не знайшов. На даний момент в мене є битий дамп епрома рідної прошивки з якою блок не виходить на звязок і прошивка куплена і залита в блок з якою він вийшов на звязок але активний імобілайзер. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
vsvv 4 Опубликовано Воскресенье в 11:45 Автор Поделиться Опубликовано Воскресенье в 11:45 2 часа назад, vsvv сказал: Справа в тому що при читанні даних з блоку (вичитувалось для відключення єгр) епром виявився на половину порожнім, ідентів не було, я шукав будь який вихід, щоб підняти блок і знайшов фул від блоку EDC17C84. також від талісмана, залив і блок вийшов на звязок але імобілайзер активний. Тепер треба його привязати до авто, але я не знаю як зробити вірджін. Шукав де можна зробити по прошивці але нічого не знайшов. На даний момент в мене є битий дамп епрома рідної прошивки з якою блок не виходить на звязок і прошивка куплена і залита в блок з якою він вийшов на звязок але активний імобілайзер. Talisman.rar Це дамп який я зчитав з блока 0281032927-237107894R-10SW004361-10SW046984-mpc-epr-full-p2cyjh.zip Аце який я придбав в неті і залив в блок Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Alis 26 Опубликовано Воскресенье в 13:41 Поделиться Опубликовано Воскресенье в 13:41 В рідному єєпромі іммодата не пошкоджена. Перенеси її в донора, перерахуй контрольку і машина заведеться. Dmitriy79 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Chip_auto 15 Опубликовано Воскресенье в 13:57 Поделиться Опубликовано Воскресенье в 13:57 Вітаю, потребн еепром і флеш Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Dmitriy79 323 Опубликовано Воскресенье в 14:54 Поделиться Опубликовано Воскресенье в 14:54 танцы с бубном , что так все сложное! Блок прекрасно читается и пишется в бенчь , даже в отломах . 56 минут назад, Chip_auto сказал: Вітаю, потребн еепром і флеш Для чего ??? Вам написали , иммо в еепроме .. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
vsvv 4 Опубликовано Понедельник в 15:18 Автор Поделиться Опубликовано Понедельник в 15:18 Всім дякую за дрпомогу, Талісмана запустив! Особливе дякую Сhip_auto це його робота. Тему можна закривати. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Dok 857 Опубликовано Понедельник в 15:22 Поделиться Опубликовано Понедельник в 15:22 2 минуты назад, vsvv сказал: Всім дякую за дрпомогу, Талісмана запустив! Особливе дякую Сhip_auto це його робота. Тему можна закривати. Тут самообслуговування)) Закриваєте самі, як автор Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения