Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

Доброго часу доби, завалив блок EDC17C84 Рено Талісман 2017р. дизель, завалив при читанні в буті Ктагом, потім купив прошивку від подібного блоку, залив, блок піднявся, авто його бачить, але не знаю як його прив'язати, прошу допомоги знаючих людей.

Що саме не зрозуміло?

Що ви маєте на увазі чистий, вірджін?

Так, блок повинен бути Virgin, як що еепром теж втрачений. Потім онлайн привязка до авто.

Справа в тому що при читанні даних з блоку (вичитувалось для відключення єгр) епром виявився на половину порожнім, ідентів не було, я шукав  будь який вихід, щоб підняти блок і знайшов фул від блоку EDC17C84. також від талісмана, залив і блок вийшов на звязок але імобілайзер активний. Тепер треба його привязати до авто, але я не знаю як зробити вірджін. Шукав де можна зробити по прошивці але нічого не знайшов. На даний момент в мене є битий дамп епрома рідної прошивки з якою блок не виходить на звязок і прошивка куплена і залита в блок з якою він вийшов на звязок але активний імобілайзер.

2 часа назад, vsvv сказал:

Справа в тому що при читанні даних з блоку (вичитувалось для відключення єгр) епром виявився на половину порожнім, ідентів не було, я шукав  будь який вихід, щоб підняти блок і знайшов фул від блоку EDC17C84. також від талісмана, залив і блок вийшов на звязок але імобілайзер активний. Тепер треба його привязати до авто, але я не знаю як зробити вірджін. Шукав де можна зробити по прошивці але нічого не знайшов. На даний момент в мене є битий дамп епрома рідної прошивки з якою блок не виходить на звязок і прошивка куплена і залита в блок з якою він вийшов на звязок але активний імобілайзер.

Talisman.rar

Це дамп який я зчитав з блока

0281032927-237107894R-10SW004361-10SW046984-mpc-epr-full-p2cyjh.zip

Аце який я придбав в неті і залив в блок

В рідному єєпромі іммодата не пошкоджена. Перенеси її в донора, перерахуй контрольку і машина заведеться.

Вітаю, потребн еепром і флеш 

танцы с бубном , что так все сложное! Блок прекрасно читается и пишется в бенчь , даже в отломах . 

56 минут назад, Chip_auto сказал:

Вітаю, потребн еепром і флеш 

Для чего ??? Вам написали , иммо в еепроме .. 

Всім дякую за дрпомогу, Талісмана запустив!

Особливе дякую Сhip_auto  це його робота. 

Тему можна закривати.

2 минуты назад, vsvv сказал:

Всім дякую за дрпомогу, Талісмана запустив!

Особливе дякую Сhip_auto  це його робота. 

Тему можна закривати.

Тут самообслуговування)) Закриваєте самі, як автор

• vsvv закрыл тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...