ksuwkins 0 Опубликовано вчера в 14:52 Поделиться Опубликовано вчера в 14:52 Вітаю! Хто добре знається на ремонті цих двигунів підкажіть контакти в Києві / область для ремонту. Можливо, хтось стикався з даною проблемою..до цього була на трьох різних сто ніхто не може визначити де тече. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
roma130a 859 Опубликовано вчера в 15:02 Поделиться Опубликовано вчера в 15:02 Якщо вже українською то не олія а олива! А тече там за звичай з під клапанної кришки crazy_alex 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
ksuwkins 0 Опубликовано 16 часов назад Автор Поделиться Опубликовано 16 часов назад 16 часов назад, roma130a сказал: Якщо вже українською то не олія а олива! А тече там за звичай з під клапанної кришки зазвичай пишеться разом) 16 часов назад, roma130a сказал: Якщо вже українською то не олія а олива! А тече там за звичай з під клапанної кришки місяць назад зробили заміну к-кта прокладок тнвд, прокладок клапанної кришки, заміна к-кту прокладок теплообмінника та корпусу масляного фільтра, заміна к-кту прокладок турбіни та прилегаючих до неї трубок та патрубків задньої частини блоку... після цього за двигуном почало більше текти оливи, кожного дня пляма в діаметрі 7-10см під авто Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
roma130a 859 Опубликовано 14 часов назад Поделиться Опубликовано 14 часов назад 2 години назад, ksuwkins сказав: зробили заміну к-кта прокладок тнвд Там нема ТНВД (ПНВТ українською) як що що, це ж насос форсунка! там тандемный насос збоку прикручений Стільки всього зробили а толку нема, чому не зверутись до тих хто це все міняв? Нові майстри це будуть все робити по новому і доведеться за це оплачувати знову відповідно, те що все міняне нічого ще не говорить Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
ksuwkins 0 Опубликовано 9 часов назад Автор Поделиться Опубликовано 9 часов назад 4 часа назад, roma130a сказал: Там нема ТНВД (ПНВТ українською) як що що, це ж насос форсунка! там тандемный насос збоку прикручений по двигуну трохи не те написала.. в мене 2.0 TDI DPF Trend - тнвд написали в накладній після ремонту. до них не звертаюсь, бо коли через пару днів почало знову текти поїхала до них і вони мені сказали що тече позаду голови двигуна і потрібно його розбирати, а вони таким не займаються. до цього двигун був в маслі весь верх і низ..тепер верхня частина суха. і почало сильніше текти позаду. я шукаю хто може допомогти в ремонті. бо машина мені потрібна для роботи Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти