Автолікар 32 Опубліковано 7 березня Поділитися Опубліковано 7 березня Привезли машинку. Заводиться, работает. После установки ГРМ ошибок нет. Не едет, при нажатии педали газа сильные рывки и отсечка. При диагностике автомобиль определяется как неизвестная модель. Есть подозрения на кривой софт. Если есть рабочая пара флеш-еепром буду очень признателен! IO PROG.rar Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Omantik 36 Опубліковано 8 березня Поділитися Опубліковано 8 березня Просто пролить онлайном и получите 100% сток. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Alpine ua 310 Опубліковано 8 березня Поділитися Опубліковано 8 березня 12 часов назад, Автолікар сказал: После установки ГРМ ошибок нет. IO PROG.rar 1.31 MB · 2 загрузки Я б с этого начинал Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Автолікар 32 Опубліковано 8 березня Автор Поділитися Опубліковано 8 березня 14 часов назад, Omantik сказал: Просто пролить онлайном и получите 100% сток. А так можно? 🙂 I/O Prog китайський, работаю с программой от ecuhelp, онлайн I/O terminal страшно подключать чтобы китайский девайс не заблокировался... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Omantik 36 Опубліковано 9 березня Поділитися Опубліковано 9 березня 8 часов назад, Автолікар сказал: А так можно? 🙂 I/O Prog китайський, работаю с программой от ecuhelp, онлайн I/O terminal страшно подключать чтобы китайский девайс не заблокировался... Онлайн спс - нужен сканматик или мди и человек с доступом)) пишите в ниавто в личку я про иотерминал и его отмолы не говорил) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти