romansem777 0 Опубликовано 8 декабря Поделиться Опубликовано 8 декабря Всім привіт! Купив на алі даний шнурок, не міг подружити з одісом 23.0.1. По дурості прошив і відповідно приборчик лягнув. Є у кого vx manager 1.6.6.0? Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Goldic 513 Опубликовано 9 декабря Поделиться Опубликовано 9 декабря Вот здесь уже обсуждалось. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Dmitriy79 273 Опубликовано 9 декабря Поделиться Опубликовано 9 декабря 5 часов назад, Goldic сказал: Вот здесь уже обсуждалось. Следующий вопрос , как скачать .🙂 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
romansem777 0 Опубликовано 9 декабря Автор Поделиться Опубликовано 9 декабря 5 годин назад, Goldic сказав: Вот здесь уже обсуждалось. Так бачив і пробував. Але воно всерівно скачує не ту версію з інтернету. Так там і не написав ніхто чи допомогло і чи сідає на клон, щей репутація у чувака - 1. Є файли на https://mhhauto.com Але потрібно купити доступ https://mhhauto.com/Thread-VCX-bin-firmwarefile-for-vas6154-clone-needed?page=2 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
romansem777 0 Опубликовано 12 декабря Автор Поделиться Опубликовано 12 декабря І так... Морочився я довго із відновленням цього шнурка. І все таки вийшло його повенути до життя.😄 Пробував спочатку методом яким і завалив його через vx manager. Спасибі alex_cv за допомогу (вже теж купив собі доступ до MHH AUTO). Воно постійно скачувало прошивку версії 1.6.6.1, версію 1.6.6.0 спеціально видалили звідусіль. щоб ніхто не копіював їхню копію. Навіть примусово підсував файл йому підчас скачування і прошивки, всерівно не ішло. Завжи скачувало з інтернету свій і без інтернту взагалі не хотіло прошивати. Правка ini файлі програми vx manager не допомагала. Далі почав шукати альтернативний метод і розглянувши плату окремої флеш чи єєпром пам'яті не побачив. Все вбудовано в мікроконтроллер STM32F407 на архітектурі ARM. І як не дивно це дуже популярний камінь і прошити його можна багатьма способами. Самий простий і дишевий, це купити програматор st-link v2. Я так і зробив, купивши свисток клон, який коштує як 2 пачки сигарет. Описувати процес підключення і прошивки не буду! Все необхідне я добавлю в архів (думаю всі розберуться) Одне що МК іде залочений, для цього потрібно буде вибрати Автоматичний режим (є скріни), одного циклу прошивки вистачить. Потім натиснете стоп. І класичним методом прошиєте із верифікацією. Сам архів з необхідними файлами 6154 Clone Recovery.rar Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти