Medvedill 15 Опубліковано 12 листопада, 2024 Поділитися Опубліковано 12 листопада, 2024 Всем добра. Приехал клиент на с5 Алроаде. АКПП безобразничает. По ошибкам - только передув в моторнике висит. Как только сделал турбину - машина начала вести себя боль-мень адекватно, но в измеряемых величинах АКПП при ускорении показывает адекватные значения, а вот как только отпускаешь газ, показывает перегрузку ~2.5G (24.5м/с^2). Я понимаю, что по логике вещей такого быть не должно. У кого есть возможность глянуть этот параметр? Или может кто -то сталкивался ? По-моему 10 группа параметров АКПП. И где там может стоять датчик ускорения? В есп такого нет. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Malina 546 Опубліковано 13 листопада, 2024 Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2024 Так в Эльзе посмотрите. Только тип коробки нужно правильно выбрать Я взял наугад Medvedill 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Medvedill 15 Опубліковано 13 листопада, 2024 Автор Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2024 Спасибо. Эльзой никак не обзаведусь. Тут написано +-10м/с^2. Теперь нужно разобраться, где стоит этот датчик. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Malina 546 Опубліковано 13 листопада, 2024 Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2024 А еще там написано "can be ignored". И не для всех коробок есть этот параметр. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Medvedill 15 Опубліковано 13 листопада, 2024 Автор Поділитися Опубліковано 13 листопада, 2024 Меня удивило другое. Заклинивший сопловой аппарат турбонагнетателя создавал передув. А передув, как следствие, не давал АКПП нормально работать. Были пинки, сама переходила с 5й на 4ю на высоких скоростях и другое. Но щас клиент говорит, что всё, как в старые добрые времена. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти