Сергій Франк 0 Опубликовано 5 ноября Поделиться Опубликовано 5 ноября Останні два тижні авто почало задавати наступне питання: заводиться авто чудово, хх стабільний, при спробі почати рух двигун страшенно троїть при цьому відсутня реакція адекватна на педаль ( по натиску авто дивиться) плавно їде але двигун троїть, стоїть запах бензину з вихлопної . Після прогріву більше 40 грн. ( температура включення гбо) авто працює добре як на бензині так і на газу. Діагностика обд помилки не видає... Замінив паливний фільтр, повітряний, далі не знаю з чого почати перевірку що за єрунда. Крім того як тільки авто трохи прогрілося чудово працює на бензині... Дякую за підказки. Мирного вечора! Только что, Сергій Франк сказал: Останні два тижні авто почало задавати наступне питання: заводиться авто чудово, хх стабільний, при спробі почати рух двигун страшенно троїть при цьому відсутня реакція адекватна на педаль ( по натиску авто дивиться) плавно їде але двигун троїть, стоїть запах бензину з вихлопної . Після прогріву більше 40 грн. ( температура включення гбо) авто працює добре як на бензині так і на газу. Діагностика обд помилки не видає... Замінив паливний фільтр, повітряний, далі не знаю з чого почати перевірку що за єрунда. Крім того як тільки авто трохи прогрілося чудово працює на бензині... Дякую за підказки. Мирного вечора! Вектра б 1.6 бензин, універсал, 101 к.с. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
AutoDW.pl 160 Опубликовано 5 ноября Поделиться Опубликовано 5 ноября Йще треба повітря в шинах на зимове замінити. Фільтри. А що з свічками? Malina, Goldic и EleKtrik82 1 1 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Сергій Франк 0 Опубликовано 5 ноября Автор Поделиться Опубликовано 5 ноября 33 минуты назад, AutoDW.pl сказал: Йще треба повітря в шинах на зимове замінити. Фільтри. А що з свічками? Свічки сухі, наконечники палять! Повітря в шинах то сильно!!! Для спеців!!! Я таке не вмію робити!. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
vadik.exb 37 Опубликовано 5 ноября Поделиться Опубликовано 5 ноября Шо по давленію паліва? Шас точно так як ти описав токо у мене вектра н і прямий вприск. А по тобі це оасходомер тачик температури шо на ебу іде. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти