Jamshit 0 Опубліковано 23 листопада, 2023 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2023 Здраствуйте подскажите как мржно отключить систему радара на королле 2018 года Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Мастак 2,438 Опубліковано 23 листопада, 2023 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2023 Бюджетно и легко - ничем, не предусмотрено производителем. Если есть много времени и желания - канхакером Juvelir 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Jamshit 0 Опубліковано 23 листопада, 2023 Автор Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2023 Как можно отключить кан хакером Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Juvelir 251 Опубліковано 23 листопада, 2023 Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2023 9 минут назад, Jamshit сказал: кан хакером ну как? если вы знаете алгоритмы работы шины, если у вас есть знания в области реверс инжиниринга и до ... (оч. много свободного времени), то это не составит труда. если вы понимаете, что precolison, в составе безопасности авто находится, то думаю вопрос бы этот не возник. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Jamshit 0 Опубліковано 23 листопада, 2023 Автор Поділитися Опубліковано 23 листопада, 2023 Спасибо за совет завтра попробую Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
EviCar 83 Опубліковано 24 листопада, 2023 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2023 А зачем его вообще отключать? Радары относительно недорого стоят. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mechatronics3896 63 Опубліковано 24 листопада, 2023 Поділитися Опубліковано 24 листопада, 2023 8 часов назад, Jamshit сказал: Спасибо за совет завтра попробую До вечера сделаете я думаю))))) ussr100 і Мастак 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти