Крепс Опубліковано 19 березня, 2019 Поділитися Опубліковано 19 березня, 2019 21 час назад, Klassikovod сказал: Не за что . Для спасибо тут кнопочки есть ))) Кнопочка пока не доступна Как появится плюсану Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Klassikovod Опубліковано 19 березня, 2019 Поділитися Опубліковано 19 березня, 2019 Прикалываюсь. Я тут не за плюсами. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
REX-XX Опубліковано 12 квітня, 2019 Поділитися Опубліковано 12 квітня, 2019 В 12.08.2018 в 23:02, che125 сказал: да, почти все в курсе уже .Репу чешем, брать-не брать?... не реклама . я взял не задумываясь . даже PCMflasher с ним как родной . опенпорт курит за углом Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Doktor Опубліковано 20 червня, 2019 Поділитися Опубліковано 20 червня, 2019 Приобрел см2 про, есть кто тестировал с JLR SDD и Cat ET по программированию? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
punks Опубліковано 26 червня, 2019 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2019 Взял себе сканматик 2 про для 71 модуля на PCM Flasher. Говорят нужен только он OpenPort 2.0 не катит, там микросхемы драйвера CAN какие то другие, хотя народ заморачивается вон Dialinki микросхемы меняют. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Klassikovod Опубліковано 26 червня, 2019 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2019 Сканматик 2 без про , работает как калаш. И не говорят , а на сайте пцм это написано официально. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dimaas Опубліковано 26 червня, 2019 Поділитися Опубліковано 26 червня, 2019 31 минуту назад, Klassikovod сказал: Сканматик 2 без про , работает как калаш. И не говорят , а на сайте пцм это написано официально. В простом сканматике к-line дорабатывали под ПЦМ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Klassikovod Опубліковано 27 червня, 2019 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2019 Не именно под ПЦМ , с этим не видел проблем. У меня сканматик не отработал с HINO , вот тогда я и доработал . Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dimaas Опубліковано 27 червня, 2019 Поділитися Опубліковано 27 червня, 2019 Я имел ввиду "бутерброд" паяли? А в овала что отведено? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти