Перейти к содержанию

bazilio_lg

Автомастер
  • Постов

    6
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Информация

  • Город
    Київ
  • Имя
    Максим
  • Страна
    Ukraine

Посетители профиля

Блок последних пользователей отключён и не показывается другим пользователям.

Достижения bazilio_lg

Новичок

Новичок (1/3)

0

Репутация

  1. Програм з відкритим кодом величезна кількість! Можливо ви користуєтеся такими та навіть не знаєте про це. До речі, цікаво — "забашляли нормальні гроші за інформацію" — ви можете дати приклад? Яка сума грошей, кому, за що саме?
  2. Спасибо! EEPROM есть чем считать, тут я сам виноват что поспешил проигрывать трейс не сняв предварительно дамп. Было очень интересно, теперь вот немного печально 😅 А флеш нечем считывать пока.
  3. Я айтішнік. В моїй галузі вся інформація є у вільному доступі, а клієнти платять за роботи по фактичному впровадженню. У нас немає вахтерів які жоплять знання.
  4. Под "данные" вы имеете в виду содержимое EEPROM, или что-то ещё?
  5. В розвиненому суспільстві працюють антимонопольні закони, а у нас як було дике поле так і є. І ви тут ще домовляєтеся які ціни тримати, ну точно "де пройшов українець жиду нема що робити". Мене особисто не цікавить заробіток на ключах, я лише був клієнтом у майстра в Києві, він пришив та нарізав мені смарт ключ (у мене був свій) за 2000 грн. Дешевше ніж у дилера, ну і ОК. А інформація має бути вільною. Не будьте жлобами по інформації, все одно без апаратних засобів (які вже логічно що коштують грошей) неможливі такі процедури. Чи ви хочете відбити витрати на адаптер за один раз?
  6. Имею схожую задачу, на столе б/у приборка от Audi A4 B8, разбираю потихоньку из трейса какие сообщения CAN приводят к каким реакциям панели. Но вот беда, после воспроизведения трейса с моей машины приборка что на столе впала в защиту компонентов, и работает только спидометр. Прочитал тему, но полезного в теме 0. Господа задрали носы до небес и раздают размытые советы. На конкретный вопрос ответить сможете, о гуру? Может был опыт у кого, китайский отлом Abrites (адаптер SVCI 2020 с версией VAG 38.x) снимает защиту компонентов?
×
×
  • Создать...