Перейти к содержанию

Допоможіть!!! Мерзну!!

Їжак

Рекомендуемые сообщения

Рено трафік 3 Пасажир,. Кондиціонер. Новий радіатор обігрівача, новий антифріз. Система розвоздушена. Додатковий обігрівач в салоні гріє добре ( виходить термостат в нормі), а з дефлекторів обігрівача в кабіні дме прохолодним повітрям. Я так розумію - заслонка розподілення повітря. Чи помиляюсь? Якщо так то як до неї дістатися. До важелів цієї заслонки добрався, тросік на місці, важелі перемикачів пересуває до кінця. Що робити, інфа на просторі інтернету по цих машинах відсутня 

16 минут назад, Їжак сказал:

Рено трафік 3 Пасажир,. Кондиціонер. Новий радіатор обігрівача, новий антифріз. Система розвоздушена. Додатковий обігрівач в салоні гріє добре ( виходить термостат в нормі), а з дефлекторів обігрівача в кабіні дме прохолодним повітрям. Я так розумію - заслонка розподілення повітря. Чи помиляюсь? Якщо так то як до неї дістатися. До важелів цієї заслонки добрався, тросік на місці, важелі перемикачів пересуває до кінця. Що робити, інфа на просторі інтернету по цих машинах відсутня 

Радіатор китайський?

4 часа назад, Їжак сказал:

Nissens

Тоді заслонка снимай торпеду

8 часов назад, vadik.exb сказал:

Тоді заслонка снимай торпеду

Есть какие-то наглядное пособие по этой процедуре?

Едьте на сервис. Там все сделают.

помилився форумом, тут можуть тільки мінусів новачкам наставити або до спеців послати..)) шукай в гуглі або https://www.drive2.ru/b/661010448774083939/

41 минуту назад, Unknown сказал:

помилився форумом, тут можуть тільки мінусів новачкам наставити або до спеців послати..)) шукай в гуглі або https://www.drive2.ru/b/661010448774083939/

Ещё пиво раздают ! Как же на драйв ? Та же язык ! 

21 час назад, Їжак сказал:

обратититсь к специалистам  .  

15 минут назад, Dmitriy79 сказал:

Ещё пиво раздают ! Как же на драйв ? 

таки да ! .. драйв, ну куда-ж без драйва !?... то як порнуха,- люди ж старались!  значить треба глянути. 😊

2 минуты назад, Unknown сказал:

таки да ! .. драйв, ну куда-ж без драйва !?... то як порнуха,- люди ж старались!  значить треба глянути. 😊

Но .  В случаи автора , хоть , может показаться , система охлаждения , и отопитель , все так просто !  Но в любом авто , по этой теми , есть нюансы !   

21 час назад, Їжак сказал:

Разводушена  во всех точках? инструкцию изучали внимательно по прокачке системы охлаждения? Двигатель выходит на рабочую температуру и антифриз не выбрасывает с бачка?

12 минут назад, Rema EE сказал:

Разводушена  во всех точках? инструкцию изучали внимательно по прокачке системы охлаждения? Двигатель выходит на рабочую температуру и антифриз не выбрасывает с бачка?

Там , вроде все развоздушили ! Если я правильно понят ! Единственное, но ! Не очень понятно что с температурами ! Еще может , радик отопитель , не правильно проклеяли  ! Ну тут важно , температуры! Ещё не очень понял! Там Клима ? Судя по тому что , там автономка ! Значит , проблема , в кривой установки , радиатора отопитель !

В 04.01.2025 в 21:30, Dmitriy79 сказал:

в любом авто , по этой теми , есть нюансы !

цю фразу можна в будь які темі використати ))

---------------------------------------------------------------------------

був у мене випадок: .. на пежо, короче шланги гарячі, руку обпікає.. а дуло холодним  .. я то ж подумав -заслонка ! . розібрав пів машини і облом )) все чотко герметично.. фінал був такий - розрізав радіатор, а там перегородка відпала ))

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...