Перейти к содержанию

Проблема з Форд фокус 2 1.8 дізель!Допоможіть

Рекомендуемые сообщения

Доброго всі дня володію машиною Форд фокус 2 1.8 дізель двігатель ККДА зіткнувся з такою проблемою як машина то заводиться то не заводиться приїхав до магазину вийшов з нього машина постояла приблизно 10 хвилин і вже я не зміг її завести до цього проблем не було з нею я поміняв дизельний фільтер та прокачав систему грушкою і вона завелася я думав що на цьому проблема зникне але ні знову те саме приїхав як в нівчому не бувало і не зміг завести зняв фішку з датчика давленіє топліва і вона завелась як в нівчом не бувало шє пару разів була така ситуація проходило щоб знять фішку і обратно надіть але сьоголні це вже не спрацювало ніяк не міг завести поїхав на автобусі додому потім через годинку прийшов і о чюдо машина завелась без всяких проблем можливо і проблем з машиной не має вона їде добре без нарікань на щьось тут є якісь експерти яким уже траплялась така ситуація читаю різну інформацію що можливо сам регулятор по рібно поміняти палива але його ціна більше 100€ то хотілось точно дуть впевненим

Якщо хочеться бути впевненим, то треба їхати в сервіс, або запитати хто тут є з Кривого Рогу, щоб потрапити до майстра на діагностику. Вам так ніхто не скаже, міняти регулятор чи ні - бо це нереально сказати, не зробивши хоч якихось тестів)

Я маю ELM 327 кабель який повністю читає програму форд але там нада розуміть через Forscan чи ELMconfig як це все прочитати!

Якщо в чому не розбираєшся почни розбиратись і ти розберешся.

Ну без діагностіка ніяк но скоріш за все надо форси преревірять. Той же датчік карнавала

14 минут назад, vadik.exb сказал:

датчік карнавала

Покажи мені де в форду такі стоять чудові датчика карнавала

54 минуты назад, Олександр 123 сказал:

Я маю ELM 327 кабель який повністю читає програму форд але там нада розуміть через Forscan

Через форскан, якщо повністю підтримуе авто краще дивитись

1 час назад, nawwizard сказал:

Покажи мені де в форду такі стоять чудові датчика карнавала

Через форскан, якщо повністю підтримуе авто краще дивитись

Ну ще є сальні блоки. Карбулятор.

1 минуту назад, vadik.exb сказал:

Ну ще є сальні блоки. Карбулятор.

Ты хоть не оскорбился?

14 часов назад, nawwizard сказал:

Ты хоть не оскорбился?

Ніт

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...