Александр1337 6 Опубліковано 29 травня, 2024 Поділитися Опубліковано 29 травня, 2024 Мужики всем привет, такая суть проблемы, есть авто, блок срс (95910-3x200)с нее утерян куплен другой с разборки,но код ACU отличаеться,хорошие люди почитали код ACU ,но лаунч его не принимает,были приняты решения по записи дампов аналогичных блоков и я нашел дамп с нужны мне ACU но в котором висит ошибка 1620 ,реально ли как то от нее избавиться? прикладываю два дампа один сток который был на бу блоке, и один тот который подходит ACU .stock_95128_бу_блок.binpravilini ACU _1620 bad.bin Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
greencamp 351 Опубліковано 30 травня, 2024 Поділитися Опубліковано 30 травня, 2024 8 часов назад, Александр1337 сказал: Мужики всем привет, такая суть проблемы, есть авто, блок срс (95910-3x200)с нее утерян куплен другой с разборки,но код ACU отличаеться,хорошие люди почитали код ACU ,но лаунч его не принимает,были приняты решения по записи дампов аналогичных блоков и я нашел дамп с нужны мне ACU но в котором висит ошибка 1620 ,реально ли как то от нее избавиться? прикладываю два дампа один сток который был на бу блоке, и один тот который подходит ACU .stock_95128_бу_блок.binpravilini ACU _1620 bad.bin ACU только для новых блоков Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mrsergl 25 Опубліковано 4 червня, 2024 Поділитися Опубліковано 4 червня, 2024 не могу скачать, отправьте дамп в личку помогу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти