oleg69 24 Опубліковано 11 липня Поділитися Опубліковано 11 липня Добрый день Всем подскажите пожалуйста инфу по этим ошыбкам .меня в основном интересует вторая хочу узнать где находится этот первичный датчик давления . Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
D3nsrs 17 Опубліковано 11 липня Поділитися Опубліковано 11 липня C1235 - Отсутствует входной сигнал датчика скорости вращения правого заднего колеса неправильный перевод! есть см2 или мут или еще что? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
pcichas 148 Опубліковано 11 липня Поділитися Опубліковано 11 липня C1235 Fault location ABS brake fluid pressure sensor - circuit malfunction Probable causes Wiring ABS control moduleABS control module hydraulic modulatorhydraulic modulator предполагаю в самом ABS модуле. в алюминии Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
oleg69 24 Опубліковано 11 липня Автор Поділитися Опубліковано 11 липня 5 минут назад, D3nsrs сказал: C1235 - Отсутствует входной сигнал датчика скорости вращения правого заднего колеса неправильный перевод! есть см2 или мут или еще что? Это я и сканматиком делал диагностику Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
D3nsrs 17 Опубліковано 11 липня Поділитися Опубліковано 11 липня значит из за первой ошибки вторая и приехала, а тормоза то как сами себя ведут? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
oleg69 24 Опубліковано 11 липня Автор Поділитися Опубліковано 11 липня Я просто хочу узнать где находится этот датчик первичного давления если в блоке абс это одно если вне блока абс это другое .На главном тормозном никаких датчиков нет Тормоза ведут себя нормально Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
iggorr7 66 Опубліковано 11 липня Поділитися Опубліковано 11 липня В тормозном цилиндре, снизу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
oleg69 24 Опубліковано 11 липня Автор Поділитися Опубліковано 11 липня Нету Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
D3nsrs 17 Опубліковано 11 липня Поділитися Опубліковано 11 липня дак может поставили не тот? у клиента предисторию узнай Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
поднявшийся спящий 214 Опубліковано 11 липня Поділитися Опубліковано 11 липня Ну а разъем есть на него? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти