Перейти к содержанию

Kacz

Начинающий
  • Постов

    112
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Информация о Kacz

Информация

  • Город
    Львів
  • Интересы
    …самоучка = спортивний інтерес
  • Имя
    yurkin
  • Страна
    Ukraine
  • Оборудование
    VVDI MB, VVDI2 , VVDI PROG
    C4 DOIP, Enet, OPENPORT2.0 (clon)
    FVDI14(clon)
    TRANSDATA
    UPA-USB

Посетители профиля

Блок последних пользователей отключён и не показывается другим пользователям.

Достижения Kacz

Продвинутый пользователь

Продвинутый пользователь (3/3)

3

Репутация

  1. Доброго вечора, проблема рішина, замінив блок на новий. Згенерував ключі Das2calc. Записав прогером на ключ еппромку 93640. Vvdi2 прописав новий транспондер. Зробив ренев на ECU, синхронізував і адаптував. Завелась. Усім дякую 🙏 за час і вашу увагу.
  2. Привіт зненерували програмою FBS x MB на ММН , звірив результат з Das2calc ідентичні. Дякую усім за допомогу і ваш час.
  3. Привіт удалося , на windows 64x 10 версія 05/12, стоіть скрипт який адаптує ( install.bat). Помім через cmd заходжу де є програма HHT ( с :\Program Files\Mercedes-Benz \HHT\PKW) добавляю свої параметри (loadhht.exe -b170 -mB -wО8154711). Думаю комусь допоможе
  4. Про які токени ви кажете, я щось не розумію. Вроді прога скомпільована на Delphy. 🧐 vvdi i cg знаю що кальк іде в обмін на токени. Дякую
  5. Теж цікавився я, запускаєш HHT то там параметри пусті, якщо через ДАС то запустається ННТ -н_кузов -і ще щось…. Яке на разі не відомо…
  6. Тоді я вас не так зрозумів, так як ви запропонували, що маєте прогу і що можу звернутися. Я подумав що згенеруєти. Для того щоб звірити як працює Дас2кальк і ця прога. Ні це SLK230 1997.
  7. Я перепрошую, але тут нічого нема. Кидайте в приватне повідомлення. Дякую
  8. Привіт , звісно! BACKUP_210_820_32_26_HC05_0d53j.zip Пробував через DAs2calc , сумніваюся. Дякую Транспондер зробив через VVDI2 - Transponder Programmer 7.3.7 ( patched)
  9. Доброго вечора поділюся досвідом, щиток від Renaul Scenic 2013-14. Нічого не показує але реагує на поворотніки, показник ручніка і так далі… власник хотів уже міняти так як сказали що цей уже вмер від перегріття. А вийшло так що там на платі меншій до якої іде шлейф ( flex cable) легко були пошкоджені SMD елементи L4t = BAT54 і 6Сt = BC817-40W. Було принято рішення заказати і замінити. Так що якщо будете мати такі симптоми, звертайте увагу ні ці компоненти. Дякую за вашу увагу.
  10. Так він на фото у низу, просто можливо не видно…
  11. Так як у мене є два типа, з ліва з 93ххх а з права нічого…
  12. Не памятаю але я думаю ти привий, там 93ххх і записується він результатом що згенерувала ця прога.
  13. Ні , відпадає на разі MB Remote Keymaker. 🫢
  14. Жалко будем пробувати, машина своя. Відпишу якщо буду якась новина. Гарного дня
×
  • Создать...