Перейти к содержанию

Bosch Servis

Начинающий
  • Постов

    3
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Информация о Bosch Servis

Информация

  • Город
    Lviv
  • Имя
    Bogdan
  • Страна
    Ukraine

Посетители профиля

Блок последних пользователей отключён и не показывается другим пользователям.

Достижения Bosch Servis

Новичок

Новичок (1/3)

-22

Репутация

  1. Так чому тільки зараз ви мені це говорите , я звертався до Viktora Mercedesa та не було ніякої відповіді на мое прохання . Дочекалися поки написав у форумі. Що він мені придложить верне мені гроші ?
  2. Які докази ви хочете мати . Я описав те що сталося . Ви бачете що коли я написав первий раз то зібралися усі та начали писати у відповідь про ти мене одного . Теж саме було коли я звернувся . Мені цікаво що усі відповідають крім Мерседеса , чує свою провину та не хоче світитися на вашому форумі .
  3. Bosch Servis

    Прилад I /O Terminal

    Модератори форума я хочу запитати яке ви маете право покривати цього або цих злодіїв які продають людям не якісні прилади I/O Terminal . Ви модератори цього форуму яке маєте право ховати мою переписку із злодіем у якого ми придбали пристрій . Я ще раз нагадую що шахрай який себе називае Viktor під ніком Mercedes продає на вашому форумі шахрайські прилади . Та я повинен попередити тих хто ще не купив у нього що ці прилади шахрайського походження , а саме ви їх продаете на цьому форумі . (IO Terminal) . Viktor Mercedes є шахраем у цій схемі .
  4. Я так бачу поддельнічки збіглися зі всіх сторін щоб виправдати . Я не у вас купляв прилад а у Віктора який скриваеться за вами . Ви мабуть такі самі як і він . Продаете людям хто зна що а потім міняетеся . Думаю уже усім понятно вашу схему .
  5. Ви хто його поддельник що так пишете та переживаете . У таких як я з руками усе в нормі а от у таких як ви що обманюете людей погано закінчиться . У вас навіть країна Литва а прапор Іспанії . Значить вам е що приховувати . А з рештою я пишу той хто мені продав , ви тут до чого .
  6. Bosch Servis

    I/O Terminal

    Добрий день панове мене звати Богдан займаюся электро бош сервісом у місті Львів . Так от що я хочу вам розповісти за такий прилад як “IO Terminal “ . Ми не давно заказали пару такий приладів у одного чоловіка під ніком Viktor Мерседес. . Жоден із таких приладів не виконуе свою справу як його описують . Ми витрали свої гроші на вітер . Було заявлено продавцю але він знати нічого не хоче . А на те що ми розповімо це на форумі щей нам погрожував тому ми вирішили написати відгук прямо на форумі щоб усі дізналися про нього.
×
×
  • Создать...