serg2210 1 Опубліковано 2 квітня Поділитися Опубліковано 2 квітня Здравствуйте, подскажите пожалуйста на ниву 2131 2008 г. Подойдёт эбу Bosh 7.9.7 без плюса? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Мастер 88 0 Опубліковано 2 квітня Поділитися Опубліковано 2 квітня А какой ЭБУ стоит сейчас? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
serg2210 1 Опубліковано 2 квітня Автор Поділитися Опубліковано 2 квітня Клиент говорит что вроде как стоял 7.9.7, а с плюсом или нет не знает, блок каким то чудом у него сгорел, он его снял и выбросил, вот я и интересуюсь подойдёт или нет, хотя по всей вероятности должен я думаю, хотя и не уверен. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Мастер 88 0 Опубліковано 2 квітня Поділитися Опубліковано 2 квітня Ну если Нива короткая и движок 1,7л то должен подойти... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
serg2210 1 Опубліковано 2 квітня Автор Поділитися Опубліковано 2 квітня Да нива трехдверка 1.7 8 клоп Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Pet437 2 Опубліковано 2 квітня Поділитися Опубліковано 2 квітня На шевиках стоял 7.9.7+, но можно с нивы 21214 не плюсовой поставить,с соответствующей прошивкой. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
serg2210 1 Опубліковано 2 квітня Автор Поділитися Опубліковано 2 квітня 7.9.7 стоял на 2110, если в него прошивку от нивы сток залить, подойдёт? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Pet437 2 Опубліковано 2 квітня Поділитися Опубліковано 2 квітня Да! Пойдет. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Вирішено Мастер 88 0 Опубліковано 2 квітня Вирішено Поділитися Опубліковано 2 квітня Чтобы увидеть решение, войдите или зарегистрируйтесь! isani4d 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення