Перейти к содержанию

FIAT DOBLO 1.3 JTD [DTC: B1008 , 1009 , U1601]

Kacz

Рекомендуемые сообщения

Привіт усім!!! можливо, хтось може підказати. У машині FIAT DOBLO 1.3 JTD 2009 після невеликої аварії поруч із місцем водія (двері).

Машина заводиться, але глухне через 3–5 секунд, FVDI14 такі помилки :

BCM
-B1008
-B1009
-U1601
INSTRUMENT CLUSTER
-U1602
ENGINE CONTROL UNIT
-U1602
-U1700

запобіжники, проводка перевірив, усе в порядку. Завтра перевірю CAN
Щось мені підказує, що проблема в BSM (помер)можливо, хтось має ідеї? мало досвіду з Fiat. Дякую!

Там в бцм е меню від удару. Автоком скинув. І в моторорном шось було. А там в стойке нема в ногах пасажира кнопочки от удара?

Щойно, vadik.exb сказав:

Там в бцм е меню від удару. Автоком скинув. І в моторорном шось було. А там в стойке нема в ногах пасажира кнопочки от удара?

вiд пасажира є кнопка, до якої важко дістатись, думаю, я її активував, але завтра перевірю спокійно

1 минуту назад, Kacz сказал:

вiд пасажира є кнопка, до якої важко дістатись, думаю, я її активував, але завтра перевірю спокійно

Ну у мене було таке Пежо після падіння з погрузчіка то автокомом в бцм наклацав і завелась. 

31 хвилину назад, vadik.exb сказав:

Так, я натиснув! Коли не було натиснуто, думаю, показувала якусь помилку з паливом або насосом палива або FPS SENSOR.

fuel_cut_but.PNG

7 минут назад, Kacz сказал:

Так, я натиснув! Коли не було натиснуто, думаю, показувала якусь помилку з паливом або насосом палива або FPS SENSOR.

fuel_cut_but.PNG

Воно. Но в бцм подивись. Ще тестером провір або перемичку постав було на Рено шо надав а не замкнуло

9 часов назад, Kacz сказал:

fuel_cut_but.PNG

Не буде помилки перевір добре,

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...