ауди 0 Опубліковано 12 листопада Поділитися Опубліковано 12 листопада Здравствуйте. Подскажите пожалуйста что можно сделать проблема в том что на ауди а6 с5 2002 была установлена акпп 5AH19 FAR.в месте с задним редуктором эбу акпп установили верней прошили на 8D0927156DK.теперь ошибка не совместимы блок акпп и двс. Что можно сделать и как решить вопрос Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
by_one 117 Опубліковано 12 листопада Поділитися Опубліковано 12 листопада Поставить то что должно стоять Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ауди 0 Опубліковано 12 листопада Автор Поділитися Опубліковано 12 листопада Я бы с радостью только не я ее туда ставил а кто то до меня и я посмотрел маркировку и купил такую же. А теперь либо сжечь либо пробовать варианты. Родная акпп под заказ от 150 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
by_one 117 Опубліковано 12 листопада Поділитися Опубліковано 12 листопада Сдать в ремонт ту, которая стояла, если проблемы по железу Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ауди 0 Опубліковано 12 листопада Автор Поділитися Опубліковано 12 листопада Я же говорю стояла точно такая же когда купил Проблема была в гидротрансформаторе буксовала она практически не ехала, я посмотрел какая стоит и заказал контракт такую же. Вот и налетел Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти