Timele 56 Опубликовано 9 октября Поделиться Опубликовано 9 октября Шкода 1.8 тсі дсг..2010. заменили двигун . Був cda. Поставили bzb... Аналоги. Вроді. Зібрав. Вилізла помилка по тиску бензин.. насос цокає тнвд.. думаю мабуть всеьакі є різниця ,, кулачків там фаз.. для тнвд.. і прийшла ідея прошити мозг софтом від bzb.. прошив одісом. І срака... Імо актив. Назад не шється. Вот І думаю що робити.. найти б когось хто зміг би відключити імо .. на софті бзб.. бо так і не зрозумів чи воно щось дало.. чи якось вернути все назад і розбирати мотор , міняти распреди... Бекапа не зберіг.. бо інакше б цієї теми не було... Отаке начудив... Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
ШкодавоД 43 Опубликовано 9 октября Поделиться Опубликовано 9 октября В лс. Timele 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
isani4d 100 Опубликовано 9 октября Поделиться Опубликовано 9 октября Power class Timele 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
EleKtrik82 21 Опубликовано 9 октября Поделиться Опубликовано 9 октября 1 hour ago, Timele said: Шкода 1.8 тсі дсг..2010. заменили двигун . Був cda. Поставили bzb... Аналоги. Вроді. Зібрав. Вилізла помилка по тиску бензин.. насос цокає тнвд.. думаю мабуть всеьакі є різниця ,, кулачків там фаз.. для тнвд.. і прийшла ідея прошити мозг софтом від bzb.. прошив одісом. І срака... Імо актив. Назад не шється. Вот І думаю що робити.. найти б когось хто зміг би відключити імо .. на софті бзб.. бо так і не зрозумів чи воно щось дало.. чи якось вернути все назад і розбирати мотор , міняти распреди... Бекапа не зберіг.. бо інакше б цієї теми не було... Отаке начудив... Якщо місто вірно вказано, то до Володі зі шкоди. Timele 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
stutterer 242 Опубликовано 9 октября Поделиться Опубликовано 9 октября 1 час назад, Timele сказал: Шкода 1.8 тсі дсг..2010. заменили двигун . Був cda. Поставили bzb... Аналоги. Вроді. Зібрав. Вилізла помилка по тиску бензин.. насос цокає тнвд.. думаю мабуть всеьакі є різниця ,, кулачків там фаз.. для тнвд.. і прийшла ідея прошити мозг софтом від bzb.. прошив одісом. І срака... Імо актив. Назад не шється. Вот І думаю що робити.. найти б когось хто зміг би відключити імо .. на софті бзб.. бо так і не зрозумів чи воно щось дало.. чи якось вернути все назад і розбирати мотор , міняти распреди... Бекапа не зберіг.. бо інакше б цієї теми не було... Отаке начудив... Щиток приборов, ключ и моторник отправишь, оживлю. Timele 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Timele 56 Опубликовано 12 октября Автор Поделиться Опубликовано 12 октября Звітую. На сторонньому ресурсі хлопці з Києва допомогли, таки перенести іммо в фул з інета і зашили назад. Авто завелось, помилок немає. Всім дякую. ШкодавоД 1 Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения