nekitli 0 Опубліковано 23 вересня, 2024 Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2024 Добрый день! у меня двухлитровая бензиновая мазда 2018 года. Хочу приобрести на нее батарейку, ведь старая уже никуда не годиться. Хотел бы спросить про емкость АКБ. Какую стоит брать? В магазине мне посоветовали турецкий аккумулятор Ep6543. Его емкость 65ач. Хватит ли ее или стоит взять что-то побольше? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dmitriy79 284 Опубліковано 23 вересня, 2024 Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2024 Вам правильно, посоветовали . Его и берите ! Там родной должен быть 60 . Берите 65 если становятся ! Объём мотора не играет ёмкость акб ! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nekitli 0 Опубліковано 23 вересня, 2024 Автор Поділитися Опубліковано 23 вересня, 2024 1 час назад, Dmitriy79 сказал: Вам правильно, посоветовали . Его и берите ! Там родной должен быть 60 . Берите 65 если становятся ! Объём мотора не играет ёмкость акб ! Благодарю за совет! Так и сделаю! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти