Olzhas 0 Опубліковано 5 липня, 2024 Поділитися Опубліковано 5 липня, 2024 Всем мастерам привет! На днях после гибридного мерседеса перестал работать адаптер. Нет питания на нем. Не горят индикаторы. Разобрав увидел сгоревший резистор. У кого есть фото целой платы или кто знает какой стоит резистор. Выручайте коллеги. Резюк на плате маркирован R156. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Olzhas 0 Опубліковано 8 липня, 2024 Автор Поділитися Опубліковано 8 липня, 2024 Неужели не в кого нет разобранного свистка??? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
conner 64 Опубліковано 8 липня, 2024 Поділитися Опубліковано 8 липня, 2024 Я конечно нашёл этот элемент на фото, но сразу обвести его сложно было? Свисток есть в сборе, если завтра будет время, вскрою. Думаю номинал 0 ом. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
EleKtrik82 32 Опубліковано 8 липня, 2024 Поділитися Опубліковано 8 липня, 2024 https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=YD372r1q9aE Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Olzhas 0 Опубліковано 8 липня, 2024 Автор Поділитися Опубліковано 8 липня, 2024 49 минут назад, conner сказал: Я конечно нашёл этот элемент на фото, но сразу обвести его сложно было? Свисток есть в сборе, если завтра будет время, вскрою. Думаю номинал 0 ом. Извините, не додумался, спасибо большое . Жду 48 минут назад, EleKtrik82 сказал: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=YD372r1q9aE Спасибо, но на видео не до конца разобран Виновник торжества) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Piligrim37 2 Опубліковано 14 липня, 2024 Поділитися Опубліковано 14 липня, 2024 В 06.07.2024 в 00:05, Olzhas сказал: Резюк на плате маркирован R156. 0 Ом Ноль-резистор. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Olzhas 0 Опубліковано 15 липня, 2024 Автор Поділитися Опубліковано 15 липня, 2024 В 14.07.2024 в 19:48, Piligrim37 сказал: 0 Ом Ноль-резистор. Большое спасибо вам!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти