Перейти к содержанию

Ищу недорого диагностику от Eberspacher с адаптерами

Рекомендуемые сообщения

залежить від мети ваших намірів. можливо вона дійсно піддається діагностиці ВАГ. Є такі, які саме тільки ВАГ і можна діагностувати. Або ви хочете самоствердитись та зробити самостійно, як заняття хобі. Це потребує часу, адже не завжди те, що показує діагностика дійсно несправне. Наприклад; покаже вам діагностика " обрив штифта " . Це не означає, що саме штифт несправний.  Це може бути ЛЮБИЙ елемент схеми від власне штифта до ніжки процесора, яка відповідає за контроль за  штифтом. або керує ним. Тобто наявність адаптера не гарантує успіху в ремонті без іншого досвіду. Втім можливо й відразу повезе й саме заміною зовнішньої деталі за вказівкою адаптора і завершиться ремонт. 

По суті - діагностика той самий к-лайн, тільки для зв'язку з пічкою або видалення помилок  потрібно на певний час з точністю 0.1 сек. посадити лінію діагностики на масу. 

У Чернівцях є кілька фірм, які займаються ремонтами. Продіагностуйте блок в них. Самий оптимальний варіант дій. А там побачите, чи варто морочитись з вашим блоком фінансово, чи купляти щось нове, чи гори воно все....

В 06.01.2025 в 13:17, Oleh1204 сказал:

Спасибо, Вы правы насчёт приобрести и работать, ето если заниматься  профессионально. Поглядывал на sdelal.net, но ето для меня возможно единоразово попользоваться... А потом пускай лежит 

Я пробовал с VAGcom адаптером подцепится к eberspacher d5wz но безрезультатно 

Для "свежих" эберов достаточно к-лайн адаптера на ft232 конверторе, (Работающих на JE протоколе) А вот с более старыми там еще PIC контроллер (есть прошивка для Attiny13) надо добавлять и управление запуском делать. Не сложно для умеющих людей.

Как же я намучился с этой печкой😅

Никак не выходила на связь... дистанционно помогал советами и шарящий Человек в итоге...🫠IMG_20250114_165636.thumb.jpg.dad7ff9b56d5b072fa1ebb0e22576c4d.jpg

IMG_20250114_163525.jpg

40 минут назад, Oleh1204 сказал:

Как же я намучился с этой печкой😅

Эберы они такие :)

Что на кварце написано?

22 часа назад, Oleh1204 сказал:

дальше не пойму 

А что там понимать! В мусор и все понимание!

Зачем туда вообще было лезть.

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...