Тоха 7 Опубліковано 20 грудня, 2017 Поділитися Опубліковано 20 грудня, 2017 Приехал пасат б5 2005г. замер одометр на 999999, как его запустить? С таким не сталкивался! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
alexmerfy 3 Опубліковано 20 грудня, 2017 Поділитися Опубліковано 20 грудня, 2017 Попробуйте тест панели сделать с ВАГКОМ. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Тоха 7 Опубліковано 20 грудня, 2017 Автор Поділитися Опубліковано 20 грудня, 2017 суточный работает, а вот основной висит( Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mauglimax 47 Опубліковано 20 грудня, 2017 Поділитися Опубліковано 20 грудня, 2017 Замер когда? после правки дампа? панель какая? диагностика, что говорит? мало исходных данных, вариантов много и путей решения тоже, так, что если хотите помощи реальной то дайте всю информацию Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Тоха 7 Опубліковано 20 грудня, 2017 Автор Поділитися Опубліковано 20 грудня, 2017 ошибок по панели нет, дальше не знаю куда копать потому и спрашиваю) не сталкивался я с таким никогда! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mauglimax 47 Опубліковано 20 грудня, 2017 Поділитися Опубліковано 20 грудня, 2017 С чего случилось? Как? панель какая номер/название? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Тоха 7 Опубліковано 20 грудня, 2017 Автор Поділитися Опубліковано 20 грудня, 2017 пробег подошел к миллиону и завис! Панель не назову завтра машина опять приедит все данные сниму! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mauglimax 47 Опубліковано 20 грудня, 2017 Поділитися Опубліковано 20 грудня, 2017 Ну, если сам подошёл к миллиону, то на 0 не сбросится, придется править дамп, на вагах делается проще всего через дырку, но можно и в прогере, весь вопрос в панели какя стоит Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Тоха 7 Опубліковано 20 грудня, 2017 Автор Поділитися Опубліковано 20 грудня, 2017 а через дырку это как? б5+ 1.8T AWT в полном фарше больше пока не знаю Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mauglimax 47 Опубліковано 20 грудня, 2017 Поділитися Опубліковано 20 грудня, 2017 Что из программаторов есть? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Тоха 7 Опубліковано 20 грудня, 2017 Автор Поділитися Опубліковано 20 грудня, 2017 а под какой чип нужен программатор? я больше с диагностикой сталкиваюсь( Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mauglimax 47 Опубліковано 20 грудня, 2017 Поділитися Опубліковано 20 грудня, 2017 Всё понятно, думаю не осилите, без обид) помимо «чипа» под который нужен программатор, нужны еще навыки в этой теме, а у Вас их нет это первое, У ВАГ группы в панели приборов интегрирован иммобилайзер и любое неосторожное движение не важно физическое или програмное и тачка кирпич. Совет если хотите этим заниматься, то не с той машины начинаете, лучше отдайте тому, кто умеет, цена работы на это ведро смешная, в случае кирпича значительно дороже. третье допустим это Ваша тачка и Вам охота разобраться самому в сети инфы море и навалом, поиск рулит) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Тоха 7 Опубліковано 20 грудня, 2017 Автор Поділитися Опубліковано 20 грудня, 2017 я так понимаю нужно перезалить дамп панели? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
mauglimax 47 Опубліковано 20 грудня, 2017 Поділитися Опубліковано 20 грудня, 2017 Почти считать, поправить и залить) Тоха 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Тоха 7 Опубліковано 20 грудня, 2017 Автор Поділитися Опубліковано 20 грудня, 2017 теперь понятно, спасибо! Считал и поправил приборку) Одометр работает. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти