Перейти к содержанию

Leo881

Начинающий
  • Постов

    9
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Информация о Leo881

Информация

  • Город
    Миколаїв
  • Имя
    Леонід
  • Страна
    Ukraine

Посетители профиля

Блок последних пользователей отключён и не показывается другим пользователям.

Достижения Leo881

Новичок

Новичок (1/3)

0

Репутация

  1. Підскажіть, можливо хтось стикався з проблемою- вихлопні гази ідуть в салон, коли включаю кондиціонування салону. 2016 bmw 528i xdrive
  2. З чим можна прочитати блоки. Я не автомайстер і маю тільки obd2
  3. Замок закривається, але не відкривається. Там має бути 12v (я ще той електрик)?
  4. Виникла проблема з передніми дверима: двері не відкриваються від ключа-брілка. ЗМІ двері закриваються дистанційно і відкриваються, окрім водійської двері (з середини все працює ок). Спочатку це було через раз, а тепер повністю перестала відчинятись. Спробував зробити як рекомендую ютюб: тіпа відкрити вікно і подьоргат відразу зовнішню і внутрішню ручки, але це не спрацювала. Можливо хтось стикався з такою проблемою. Всім дякую!
  5. Я прибираю помилку і вона зʼявляється не відразу. Іноді через кілька днів. Я так розумію, що компʼютер робить тест. А ще я десь читав, що при повному баці, або коли там більше 2/3 палива, тест не проводиться і по роки не буде, але я не експериментував
  6. Я купив уже її з цією проблемою. Коли помилку прибираю за допомогою OBD2 сканера, то вона зʼявляється знову. Що до цього датчику, то в ютюбі бачив відео, що потрібно його відʼєднати ті продути- він має бути герметичним, що я і зробив (здається він герметично закривається)
  7. Ви маєте на увазі кришку бензобаку? Якщо так, то шепіння немає
  8. На Пасаті 2013 двигун 2,5 (американець) року зіштовхнувся з проблемою в системі викидів парів палива. Іноді відчувається різкий запах палива біля заливної горловини після поїздки. На мій погляд кришка паливного баку закривається полотно. Можливо хтось зіштовхувався з такою проблемою і знає як її вирішити?
×
×
  • Создать...