Олександр 123 0 Опубликовано 29 октября Поделиться Опубликовано 29 октября Доброго дня! Володію Ford Focus 2, 1.8 дизель. Зіштовхнувся з такою проблемою: коли приїхав до магазину, заглушив машину, а після покупок вона вже не завелася. Все було в порядку, але коли вона постояла якийсь час, я вирішив піти пішки. Потім знову повернувся до машини, і вона завелася, трохи попрацювала і знову та ж проблема. Я вирішив замінити паливний фільтр, прокачав систему, і начебто все було добре — завелася, але потім проблема повторилася. Зняв роз’єм з датчика тиску на паливній рампі, щоб як би “перезавантажити” систему, знову підключив, і машина знову запрацювала. Але після другого разу такий метод вже не допоміг. Спробував відключити всі датчики, але це не дало результату. Машина постояла приблизно 2 години, і коли я знову підійшов, вона завелася без проблем. Після цього я вирішив зчитати помилки через OBD2 з телефона, але помилок не було. Потім спробував через FORScan, але у мене китайський кабель, і я не впевнений, що він працює коректно. Однак після кількох спроб я знайшов помилку P0193, яка вказує на високий сигнал датчика тиску в паливній рампі. Я перевірив проводку до датчика — приходить 5 вольт. Можливо, хтось стикався з такою проблемою і зможе мені допомогти. Буду дуже вдячний за будь-яку допомогу! IMG_7091.mov IMG_7092.mov Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
gusmer 1 Опубликовано 29 октября Поделиться Опубликовано 29 октября В параметрах включите осциллограф в графике посмотрите давление аа 29 минут назад, gusmer сказал: В параметрах включите осциллограф в графике посмотрите давление аа Или форсунка Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
autoelektric60RUS 0 Опубликовано 3 ноября Поделиться Опубликовано 3 ноября Для начала необходимо (в тот момент ,когда не запускается) проверить в параметрах двигателя проверить давление топлива, и посмотреть на давление при прокрутке стартером. Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
gusmer 1 Опубликовано 4 ноября Поделиться Опубликовано 4 ноября Смотри в личных сообшениях мануал Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения
Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйте новый аккаунт в нашем сообществе. Это очень просто!
Регистрация нового пользователяВойти
Уже есть аккаунт? Войти в систему.
Войти