Daymen71 0 Опубліковано 27 липня Поділитися Опубліковано 27 липня Оплатил чек в личке Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
PaErshov 0 Опубліковано 27 липня Поділитися Опубліковано 27 липня Оплатил, чек отправил. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Maxik777 0 Опубліковано 28 липня Поділитися Опубліковано 28 липня Оплатил. Квитанция в л.с. Спасибо. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
dnsczru 3 Опубліковано 28 липня Поділитися Опубліковано 28 липня Оплатил, квитанция в личке. Спасибо. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
taxx 0 Опубліковано 28 липня Поділитися Опубліковано 28 липня Оплатил в л.с квитанция о оплате Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Игор15 0 Опубліковано 28 липня Поділитися Опубліковано 28 липня Оплатил Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
falcon007 0 Опубліковано 28 липня Поділитися Опубліковано 28 липня Оплатил, тут же вернулись, невозможно совершить перевод . На Мир Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
irender89 7 Опубліковано 28 липня Поділитися Опубліковано 28 липня Тоже отклонили перевод на сбер Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Мастак 2,484 Опубліковано 28 липня Автор Поділитися Опубліковано 28 липня 26 минут назад, falcon007 сказал: Оплатил, тут же вернулись, невозможно совершить перевод . На Мир Пока что оплатить картой РФ можно только через Бусти. Ссылку вставил в первое сообщение темы. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
dnsczru 3 Опубліковано 28 липня Поділитися Опубліковано 28 липня 3 минуты назад, Мастак сказал: Пока что оплатить картой РФ можно только через Бусти. Ссылку вставил в первое сообщение темы. У меня утром, прошла оплата. Вернуться? заново платить ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Мастак 2,484 Опубліковано 28 липня Автор Поділитися Опубліковано 28 липня 55 минут назад, dnsczru сказал: У меня утром, прошла оплата. Вернуться? заново платить ? Если деньги не вернулись - ничего делать не нужно, ваша оплата будет учтена и вечером вы получите доступ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
aleks79 4 Опубліковано 28 липня Поділитися Опубліковано 28 липня Несколько раз пытаюсь оплатить. Оплата на бусти не проходит ни с одной карты РФ!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
irender89 7 Опубліковано 28 липня Поділитися Опубліковано 28 липня Я только что оплатил через сбп на бусти Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Мастак 2,484 Опубліковано 28 липня Автор Поділитися Опубліковано 28 липня Сейчас решаем с новыми удобными реквизитами для оплаты из РФ. Думаю в течение нескольких часов добавим. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
docrub 0 Опубліковано 28 липня Поділитися Опубліковано 28 липня Здравствуйте, сколько в рублях? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
arvy 0 Опубліковано 28 липня Поділитися Опубліковано 28 липня Оплатил Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
arvy 0 Опубліковано 28 липня Поділитися Опубліковано 28 липня 45 минут назад, arvy сказал: PayPal Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
linik 0 Опубліковано 28 липня Поділитися Опубліковано 28 липня 9 часов назад, Мастак сказал: Сейчас решаем с новыми удобными реквизитами для оплаты из РФ. Я вчера оплатил и оплата прошла. Квитанцию выкладывал в личку и сюда,а результата пока не увидел. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
aleksvishnevskiy 0 Опубліковано 29 липня Поділитися Опубліковано 29 липня Я оплатил 2 дня назад, чек скинул в ЛС, но также пока без результата. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Мастак 2,484 Опубліковано 29 липня Автор Поділитися Опубліковано 29 липня Добавлены удобные реквизиты для оплаты из РФ и стран СНГ! Можно оплачивать по СБП, картами МИР, VISA и MasterCard практически любой страны! Подробности в первом сообщении темы. Через 2 часа начинаем раздачу доступов. Всех, кто оплатил ранее и не получил - тоже обязательно перепроверим. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
talexey 0 Опубліковано 3 серпня Поділитися Опубліковано 3 серпня Оплатил Беларусь на карту Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Мастак 2,484 Опубліковано 3 серпня Автор Поділитися Опубліковано 3 серпня Всем оплатившим доступы розданы, следующая раздача в течение суток. Если кто-то оплатил и не получил - просьба написать мне в личные сообщения повторно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
honr 0 Опубліковано 3 серпня Поділитися Опубліковано 3 серпня Здравствуйте. Оплата в личке Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ramzesssss 0 Опубліковано 4 серпня Поділитися Опубліковано 4 серпня Здравствуйте! Оплатил! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
moped 0 Опубліковано 4 серпня Поділитися Опубліковано 4 серпня Привет. оплатил ) чек в лс Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення