Перейти к содержанию

Привязать ключик с помощью Iprog v86


Рекомендуемые сообщения

35 минут назад, Ortamol сказал:

Огоо! Дуже вам дякую, настільки розгорнутої відповіді на своє питання я не зустрічав ніколи, завтра спробую проверсти цю процедуру і відразу відпишуся. Ще раз дякую вам!

Спочатку бекап збережи. Краще з випайкою. Потім все інше. Все зробиш, не хвилюйся. Юрчик розписав майже покроково.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Вибачаюсь за свій не зовсім стислий опус. Так сказати ,потряс сивою бородою років 20 назад шльопав губами (викладав) студентам. Що стосуэться антени то там всього навсього потрібні руки ,осцилограф і погратися з конденсаторами в коливальному контурі щоб настроїти його в резонанс або ще краще зробита свій адаптер с котушкою з мідної проволоки ,наприклад  від китайського  СARPROG чи іншою наприклад від авто.Що стосується мейкерів,  то злизані вони в більшості з відомого приладу TANGO  досить шановним ASDEX LTD і писані частоково sswit . Номер оригінала 19 останього і попав в перший відлом IPROG+. Так що до якості скриптів це доних. Але скажу

що більшість із скриптів робочі ( тут немає значення оригінал  чи відлом скріпти майже  недопилювались ) і для початківця  більш як достатньо. А взагалі  при бажанні можна створити ключ знаючи де що лежить в дампі  i куди це пхати в транспондер звичайною писалкою транспондерів .

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

І так, настав час фіналу цієї епопеї з Пасатиком. Сьогодні прийняв авто і все пройшло швидко і успішно, випаяв EEPROM 95320, але не було у списку цієї пам`яті, тому прийшлося читати через 25320.

 image.thumb.png.557deab0103c594b5f4e3918a7aca830.png 

Потім відкрив калькулятор для Пассата

image.thumb.png.6ce7c35c0f14e26ff360b62992e70f2a.png

 

Далі вся робота була на калькуляторі: тиснемо "Viev ID Key", чекаємо 2 хвилини поки файл розкриптується, після закінчення процесу у вікні "Status Dump" має відобразитися 3 параметри: він код, 7 біт захисного коду та логін. Потім звіряємо на якому слоті є діючі ключі і записуємо на недіючі слоти. Готово, ключі записані, тепер настав час перевірки, впаюємо детальку, монтуємо блок в авто і о чудо!!!! Ключі працюють, дамп не поплив, помилки відсутні. Ну і на фінал адаптація радіоканалу, і в цілому затрати часу на це авто склали приблизно 40 хв. Дуже вдячний всім людям, які допомогли мені з цим завданням, успіхів у ремонтах і щедрих клієнтів!

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Молодець. А то тут всі дядьки користуються обладнанням по тридцять штук. Їм не до I-proga, або він тіпа лежить без діла... Сьогодні у Львові підходжу до ларьочка де роблять ключики. Кажу скільки буде коштувати положити ключик Б У до Рено Сценніка 1, щоб радіо залишилося...I чоловік в якого вся стіна завішана штук на 100, заготовками, каже що то не можливо...  

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

  • Ortamol закрыл тема
Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

    • Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
×
×
  • Создать...